Депутат від БЮТ пропонує тимчасово продавати земельні ділянки тільки на аукціонах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутат від БЮТ пропонує тимчасово продавати земельні ділянки тільки на аукціонах

133
Народний депутат від фракції "Блок Юлії Тимошенко" (БЮТ) Олександр Фельдман пропонує до прийняття закону про проведення земельних торгів продавати земельні ділянки через земельні торги у формі аукціону в порядку, установленому Кабінетом міністрів України.
Як повідомляє інформаційне управління Верховної Ради, відповідний законопроект "Про внесення змін у Земельний кодекс України (щодо продажу земельних ділянок винятково через земельні торги у формі аукціону)" (№1392) зареєстрований у парламенті 21 січня 2008 року.
Депутат підкреслює, що відсутність закону про проведення земельних торгів буде сприяти подальшому продажу ділянок без аукціону або через аукціони, але в порядку, установленому органом, що продає ділянку.
На думку О.Фельдмана, прийняття даного законопроекту приведе до продажу земельних ділянок, що перебувають у державній і комунальній власності, винятково через аукціони.
Депутат також вважає, що це зніме напругу у питанні розподілу землі і приведе до збільшення грошових надходжень у міські бюджети від продажу земельних ділянок.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас