На кордоні з Україною помер польський водій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На кордоні з Україною помер польський водій

254
У черзі на митний огляд перед польсько-українським пунктом перетину кордону в Дорогуську помер 50-річний водій вантажного автомобіля.
За словами прес-секретаря Хелмської поліції Генрика Марчіняка, водій з польського міста Радом помер "природною смертю" приблизно о 10 годині ранку. Польський водій чекав у черзі три доби.
У зв'язку з неритмічною роботою польських служб, а також - із блокуваннями переходів польськими перевізниками, на польсько-українському кордоні утворилася величезна черга вантажівок по обидва боки.
Ситуацію ускладнюють масові відходи працівників польської митниці у відпустки, які в такий спосіб протестують проти неналежних умов праці на кордоні і недостатньої кількості працівників у зміні.
Нагадаємо, напередодні кілька сотень жителів українського прикордоння заблокували кордон з Польщею у Львівській області і не пропускали автомобілі.
Вони вимагали полегшення механізму одержання віз у Польщу та підписання між Україною і Польщею договору про малий прикордонний рух, що істотно полегшить перетин кордону жителям прикордонних районів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас