Безготівкове паркування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безготівкове паркування

154
Як повідомила прес-служба КМДА, за дорученням Київського міського голови Леоніда Черновецького, зараз працівниками КП "Київтранспарксервіс" проводиться роз'яснювальна робота серед водіїв, роздаються інформаційні листівки та вибірково блокуються колеса автомобілів тих водіїв, які в грубій формі відмовляються оплачувати послуги паркування.
Як повідомили фахівці КП "Київтранспарксервіс", блокування коліс здійснюється, якщо водії не оплатили місцевий збір і послуги паркування або оплатили не в повному обсязі.
За умови впровадження нової системи оплати послуги за допомогою абонементних талонів присутність контролера (паркувальника) не обов'язкова.
Для оплати потрібно попередньо придбати один з видів абонементних талонів, на паркувальному майданчику зробити позначку, що вказує на місяць, день, годину та хвилину в'їзду автомобіля на майданчик.
Талон потрібно покласти на панель приладів автомобіля. Працівниками КП "Київтранспарксервіс" буде здійснюватися контроль за часом паркування і повнотою сплати.
Нагадуємо, що нова форма оплати в десять разів збільшує доходи в цій сфері в бюджет столиці і вигідна не тільки місту, але і самим водіям. Київ розділений на 3 зони, відповідна і оплата: 3, 5, 7 гривень за годину паркування. Раніше вона становила 5, 7 і 10 гривень за годину.
За матеріалами:
Простобанк Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас