Кабмін відклав до наступного тижня рішення щодо законопроекту про приватизацію і затвердження умов конкурсу з продажу акцій ОПЗ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін відклав до наступного тижня рішення щодо законопроекту про приватизацію і затвердження умов конкурсу з продажу акцій ОПЗ

Фондовий ринок
103
Кабінет міністрів України змінив порядок відчуження об'єктів державної власності, однак відклав до наступного тижня ухвалення рішення щодо законопроекту про зміни в законодавство з питань приватизації та затвердження умов конкурсу із продажу акцій ВАТ "Одеський припортовий завод".
"Законопроект та Одеський припортовий завод за пропозицією секретаріату президента перенесені на наступний тиждень", - сказав заступник глави Фонду держмайна України Дмитро Парфененко журналістам у середу в Києві.
За його словами, секретаріат глави держави наполягає на тому, що ці питання є комплексними і вимагають ретельного пророблення.
Разом з тим Парфененко повідомив, що уряд вніс зміни в порядок відчуження об'єктів держвласності, вилучивши з відповідної постанови норму про безпосередній продаж об'єктів або їх продаж шляхом об'єднання внесків учасників у рамках договору про спільну діяльність.
За словами Парфененка, уряд залишив в постанові "лише один спосіб відчуження держвласності" - шляхом відкритого продажу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас