"Укрпошта" має намір почати доставку додому компенсацій за внесками на наступному тижні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" має намір почати доставку додому компенсацій за внесками на наступному тижні

Валюта
204
Державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" має намір почати безкоштовну доставку компенсаційних виплат вкладникам колишнього Ощадбанку СРСР додому з 28 січня до 1 лютого. Про це Українським Новинам повідомила прес-служба "Укрпошти".
Точну дату прес-служба не називає, оскільки виплати будуть здійснюватися в міру надходження платіжних документів з Державного Ощадного банку.
За даними "Укрпошти", з огляду на великий обсяг майбутньої роботи, а також для забезпечення комфортних умов клієнтам, розглядається можливість створення додаткових робочих місць, зміни графіка роботи поштових відділень, листонош та операторів, задіяних у даному процесі.
Кошти, отримані від Ощадбанку за доставку та виплату компенсацій будуть спрямовані на оплату працівників "Укрпошти" (листонош у першу чергу), задіяних у даному процесі.
Як повідомляло агентство, раніше Кабінет Міністрів установив безкоштовну доставку працівниками компанії "Укрпошта" компенсаційних виплат вкладникам колишнього Ощадбанку СРСР додому.
Відповідна постанова Кабміну №15 від 17 січня 2008 року передбачає, що вартість послуг, які надаються "Укрпоштою" з доставки компенсаційних виплат додому, оплачуються "Ощадбанком" у розмірі 0,5% від суми фактично доставлених і виплачених компенсацій.
11 січня Державний Ощадний банк почав виплачувати компенсації за внесками, що знецінилися, після чого у відділеннях Ощадбанку виникли великі черги.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас