Кабмін не має наміру скасовувати список об'єктів для першочергової приватизації в 2008 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін не має наміру скасовувати список об'єктів для першочергової приватизації в 2008

Казна та Політика
132
Кабінет Міністрів не має наміру скасовувати своє розпорядження від 16 січня про затвердження списку з 26 підприємств для першочергової приватизації в 2008 році. Про це сказав перший заступник міністра Кабміну Георгій Берадзе.
За словами Берадзе, Президент Віктор Ющенко не доручав Кабміну скасувати перелік об'єктів для приватизації, а доручив окремо додатково обговорити умови приватизації окремих об'єктів.
"Такого (вимоги Президента про скасування розпорядження Кабміну) не було. Мова про те, що окремі об'єкти вимагають додаткового обговорення, мова йде про деталізацію умов приватизації окремих об'єктів", - сказав Берадзе.
Він також відзначив, що порядок денний засідання Кабміну на 23 січня не передбачає прийняття яких-небудь рішень щодо розпорядження Кабміну від 16 січня щодо списку об'єктів для приватизації.
Як повідомляло агентство, прес-служба Президента 21 січня повідомила, що Президент просить Тимошенко скасувати затверджений Кабміном 16 січня список підприємств, що підлягають першочерговій приватизації в 2008 році.
Відповідно до повідомлення прес-служби, Президент вважає поспішним розгляд і прийняття Кабміном цього розпорядження перед прийняттям нової редакції закону "Про державну програму приватизації".
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас