Ціни на нерухомість суттєво не зміняться — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на нерухомість суттєво не зміняться

Нерухомість
729
Швидше за все, цінова ситуація з нерухомістю в Києві залишиться в найближчому кварталі на тім же рівні, що і зараз, вважає виконавчий директор агентства нерухомості групи компаній "Планета Оболонь" Олексій Котенко.
"Ніякого обвалу чи істотного зниження цін ми зараз не очікуємо, тому що, як правило, йому передує зниження ділової активності, і підвищення пропозиції в базі даних. Ніяких таких факторів ми зараз не спостерігаємо. Так що найближчим часом очікується стабільна цінова ситуація на ринку нерухомості, лише невеликий приріст цін у рамках інфляції, як і торік", - говорить О.Котенко.
На даний же момент, вважає експерт, можна сказати, що цінова ситуація не змінилася кардинальним чином у порівнянні з листопадом або груднем попереднього року. Новорічні канікули протривали недовго, не можна сказати, що кількість переглядів нерухомості істотно скоротилася в порівнянні з осінню, тобто ситуація досить активна. Це викликано тим, що, по-перше, у нас не було податкових нововведень, які планувалося вводити в попередні роки, коли люди намагалися закрити угоди до Нового року. Тобто це - один з факторів, завдяки якому можна говорити, що ділова активність зараз досить висока, і який впливає на цінову ситуацію.
Загалом же, зараз ціни не знижуються, а помалу підвищуються. Темпи зміни - у середньому 1%-1,5% на місяць.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас