Черновецький купить ще 25 евакуаторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецький купить ще 25 евакуаторів

87
Найближчим часом влада Києва планує придбати 25 нових евакуаторів, при тому що зараз у місті працюють 25 машин.
Про це УНІАН повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.
Як відзначають у мерії, це викликано тим, що попит на діяльність евакуаторів постійно росте - як у центрі Києва, так і в спальних районах міста. Там також відзначають, що активна діяльність евакуаторів ставить за мету впровадження безпечного і правильного руху автотранспорту, а основною ідеєю їхнього використання є вкорінення дисциплінованості серед водіїв і недопущення аварійних ситуацій і заторів на автодорогах столиці. Крім того, щомісяця робота цих служб приносить у бюджет міста понад 1 млн. грн.
Заступник голови КМДА Ірена Кільчицька також повідомила, що міська влада напрацювала схему роботи служби евакуаторів автомобілів, коли наявність представників ДАІ безпосередньо при евакуації не є необхідністю. За її словами, схема була розроблена минулого тижня протягом тих двох днів, коли "за розпорядженням вищого керівництва МВС" працівники ДАІ були відкликані із КП "Київтранспарксервіс", якому підкоряються евакуатори, що діють в місті. Як відомо, саме на підставі протоколів ДАІ проводиться евакуація машин.
"Ми вже розробили схему роботи евакуаторів на законній основі без ДАІ, але ми не встигли її впровадити", - сказала Кільчицька.
За її словами, уже із середини минулого тижня співробітництво між КП "Київтранспарксервіс" і ДАІ було відновлено.
На питання, чи не варто все-таки впровадити напрацьовану владою схему та уже зараз відмовитися від послуг ДАІ, щоб у майбутньому не повторювалися проблемні ситуації, заступник міського голови сказала: "Ми готові до такої схеми і будемо рухатися в цьому напрямку".
До зими 2006/2007 р. Київ придбав 15 евакуаторів, ще 11 машин, придбаних попередньою владою, на той час уже працювали в столиці.
Проведений тендер коштував місту 2 млн. 199 тис. грн., кожний евакуатор коштував близько 240 тис. грн. 15 евакуаторів надала Києву столична компанія "Автек", що займається поставками в Україну спеціалізованих автомобілів.
На початку минулого року в КМДА заявили про намір купити для міста ще 30 евакуаторів. Ці машини передбачалося придбати вже не за рахунок бюджету міста, а за рахунок самооплатності їх роботи.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас