Учасники фондового ринку відмічають позитивну динаміку на ПФТС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Учасники фондового ринку відмічають позитивну динаміку на ПФТС

Фондовий ринок
343
Учасники фондового ринку відзначають позитивну динаміку на фондовій біржі ПФТС після виходу новин про зниження Федеральною резервною системою США базової ставки на 0,75 п.п. до 3,5%.
"Ринок пішов нагору відразу після того, як це оголосили (зниження ставки)", - сказала співробітник компанії "Конкорд-Капітал" (Київ) Анастасія Назаренко.
За її словами, також спостерігається позитивна динаміка і на європейських ринках, але не потрібно поспішати з висновками, тому що американський фондовий ринок ще не відкрився.
"Через годину відкривається американський ринок і всі на це відреагують...", - додала Назаренко.
Експерт з телекомунікацій інвестиційної компанії "Юпрас Капітал" Олексій Білязе також відзначає позитивну ринкову динаміку після виходу новин про зниження ФРС США ставки на 0,75 п.п.
"Те, що я спостерігаю на європейському фондовому ринку... вся Європа вийшла в плюс. РТС відіграв повністю те, що спостерігалося зранку, і вже вийшов в +0,4%", - сказав він.
Білязе також додав, що можна чекати закриття торгів на ПФТС із позитивним результатом.
За словами експерта, обсяг торгів склав близько 80 млн. гривень, що є непоганим результатом.
Заступник директора торговельного департаменту компанії "Драгон Капітал" Денис Мацуєв відзначає, що український фондовий ринок повільно почав реагувати на вихід новин про зниження ФРС США базової ставки.
"Трохи підтягуємося нагору, але в’ялувато", - сказав Мацуєв.
За його словами, можливо, індекс ПФТС і не відіграє те, що втратив вранці.
Як повідомляло агентство, індекс цін на акції на торгах фондової біржі ПФТС у понеділок знизився на 29,05 пункту до 1 155,86 пунктів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас