Учасники фондового ринку побоюються падіння індексу ПФТС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Учасники фондового ринку побоюються падіння індексу ПФТС

433
Учасники фондового ринку побоюються подальшого зниження індексу ПФТС 22 січня слідом за різким падінням російського РТС і світових фондових індексів.
"Швидше за все, сьогодні падіння індексу ПФТС продовжиться. Не виключено, що вже протягом перших 10 хвилин падіння складе по першому і другому ешелоні більше 3%", - сказав експерт інвестиційної компанії "Юпрас Капітал" Олексій Білязе.
Він відзначив, що за підсумками сьогоднішнього дня падіння ПФТС може бути порівнянне із учорашнім (до 5%).
Брокер інвесткомпанії "Столиця-цінні папери" Олексій Юрченко вважає, що після відкриття торгів 22 січня акції більшості компаній подешевіють.
"Не знаю щодо величини можливого падіння, але, у будь-якому разі, зростання очікувати в такій ситуації не варто. До того ж, російський РТС упав нижче 2 тис. пунктів", - сказав він.
На думку заступника директора торговельного департаменту компанії "Драгон Капітал" Дениса Мацуєва, зниження індексу ПФТС може 22 січня бути аналогічним зниженню, що спостерігалося 21 січня.
"Якщо вчора на 3-5% ми впали, то сьогодні... Подивимося як Штати відкриються. Там ф'ючерси не дуже гарні. Але думаю, сьогодні можемо на стільки ж повторити падіння - порядку 3-5%", - відзначив він.
Учасники фондового ринку сподіваються, що відкриття торгів на ПФТС об 11:00 не буде характеризуватися настільки значним падінням, як при відкритті російського ринку.
22 січня російський ринок акцій відкрився падінням більшості акцій на 8-12%.
Як повідомлялося, 21 січня індекс ПФТС знизився на 29,05 пункту до 1 155,86 пунктів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас