Експерт: ВР необхідно розглядати законопроекти про гральний бізнес після їх оцінки Мінфіном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: ВР необхідно розглядати законопроекти про гральний бізнес після їх оцінки Мінфіном

187
Верховній Раді необхідно розглядати законопроекти, що стосуються регулювання в Україні грального бізнесу, після оголошення Міністерством фінансів України своєї позиції по даному питанню з урахуванням інтересів державного та місцевого бюджетів, вважає президент Спілки підприємців грального бізнесу України Олександр Бойко.
За його словами доцільно також провести на цю тему публічні слухання в парламенті.
"Тільки такий підхід дозволить забезпечити транспарентний і незаангажований процес формування нормативної бази, що регулює галузь. І тільки після цього доцільно проводити слухання в парламентських комітетах", - переконаний глава Спілки підприємців грального бізнесу.
При цьому він відзначив, що на засіданні парламентського комітету з питань промислової та регуляторної політики і підприємництва 23 січня повинні бути розглянуті проект закону про азартні ігри (№ 1016), підготовлений народним депутатом Григорієм Смітюхом (Партія регіонів), проект закону про правове регулювання організації та проведення азартних ігор на території України (№1016-1), підготовлений Валерієм Писаренком (БЮТ), проект закону про державне регулювання діяльності з проведення азартних ігор (№1016-2), підготовлений Оксаною Білозір (НУНС), та ін.
Раніше прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляла про намір кабінету міністрів урегулювати сферу грального бізнесу.
Нагадаємо, що Спілка підприємців грального бізнесу України створена в 2007 році. Поєднує великі мережі, що працюють в Україні, на частку яких, за різними оцінками, припадає від 50% до 70% легального ринку грального бізнесу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас