У БЮТі вирішили поторгуватися з Ющенком за місце Семенюк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У БЮТі вирішили поторгуватися з Ющенком за місце Семенюк

229
Список підприємств для першочергової приватизації сформують після призначення нової голови Фонду держмайна, повідомила нардеп від БЮТ Ольга Бондар.
Так вона прокоментувала прохання президента скасувати список із приватизації, прийнятий напередодні. "Зараз ми не можемо вирішити питання глави ФДМ. Нею залишається Валентина Семенюк. Я думаю, уряд буде розглядати пропозицію президента", - відзначила Бондар.
Вона додала, що не можна "говорити про скасування, мова йде про перегляд і, скажемо так, тимчасову пролонгацію розгляду цих питань".
"Я вже називала причину: на сьогоднішній момент нема, фактично, того глави Фонду держмайна, що міг би розділити відповідальність із президентом і Кабінетом міністрів за наслідки такої приватизації", - сказала Бондар.
Нагадаємо, що президент Віктор Ющенко вважає поспішним прийняття списку підприємств для першочергової приватизації і наполягає на скасуванні цього рішення вже в середу.
Розгляд парламентом питання про призначення главою Фонду держмайна Андрія Портнова замість діючої Семенюк повинен відбутися в п'ятницю, після розгляду депутатами пакета невідкладних законопроектів президента.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас