Ющенко дав тиждень на законопроекти по Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко дав тиждень на законопроекти по Євро-2012

132
Президент України Віктор Ющенко доручив членам координаційної ради з підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 році до 25 січня підготувати законопроекти, необхідні для проведення чемпіонату, для того, щоб внести їх у парламент як першочергові.
"Що стосується змін у закони, я просив би протягом 7 днів вирішити це питання. Я просив би до п'ятниці ті законопроекти, які ми повинні поставити в парламенті, подати мені для ініціювання в парламенті розгляду даних ініціатив", - сказав він на засіданні координаційної ради в понеділок.
Крім того, Віктор Ющенко доручив протягом 10 днів завершити розробку всіх необхідних програм на всіх рівнях щодо підготовки до Євро-2012. Зокрема, він підкреслив необхідність завершення обговорення теми фінансування, реєстру доріг, а також програм, пов'язаних зі спортивною та туристичною інфраструктурою.
Сьогодні в Києві під головуванням президента Віктора Ющенка проходить засідання координаційної ради з підготовки до проведення в Україні фінального етапу чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
У засіданні беруть участь прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, члени Кабінету міністрів - члени координаційної ради.
Як повідомив Віктор Ющенко, відкриваючи засідання, до порядку денного включені питання підготовки до Євро-2012. По даному питанню виступить віце-прем'єр Іван Васюник. Крім того, міністр фінансів Віктор Пинзеник розповість про фінансування підготовки чемпіонату "у контексті бюджету 2008".
За словами президента, на засіданні також буде розглянуто питання підготовки міжурядової угоди між Україною і Польщею в контексті Євро-2012. По цьому питанню виступить міністр закордонних справ України Володимир Огризко.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас