Поляки розблокували кордон з Україною. Та черги машин розтягнулись на 50 км — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поляки розблокували кордон з Україною. Та черги машин розтягнулись на 50 км

239
Польські водії припинили блокаду пункту перетину польсько-українського кордону "Дорохуськ-Ягодин". Вони направили свої вимоги в Міністерство фінансів країни.
Головна вимога - збільшення кількості митників на східних пунктах перетину кордону. Вимоги повинні бути виконані до 2 квітня. Якщо цього не трапиться, то 3 квітня водії погрожують заблокувати всі східні пункти перетину польського кордону.
"Представники водіїв очікують збільшення кількості митників до 2 квітня, вимагаючи, щоб кількість митників, наприклад, у Дорохуську виросла до 180 осіб. Також однією з вимог було виділення на кордону смуг для вантажівок, що їдуть із товаром, і на порожні вантажівки", - повідомила прес-секретар Митної палати Мажена Семенюк.
У той же час черга автомашин перед контрольно-пропускним пунктом з Україною в Дорогуську вже розтяглася майже на 50 км від кордону.
Час очікування становить 4 доби. Незважаючи на рекомендації поліції не їхати на КПП у Дорогуськ, як і раніше сюди приїжджають машини.
Нагадаємо, польські автоперевізники блокували рух усього транспорту на під'їзних коліях з польського боку до пункту пропуску "Дорохуськ-Ягодин" (українсько-польська ділянка кордону).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас