У Києві почали блокувати колеса і роз'яснювати правила паркування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві почали блокувати колеса і роз'яснювати правила паркування

325
Працівники КП "Київтранспарксервіс" почали роз'яснювальну роботу серед водіїв із приводу системи безготівкової оплати паркування. Транспортники роздають інформаційні листівки та вибірково блокують колеса автомобілів тих водіїв, які в грубій формі відмовляються оплачувати послуги паркування.
Як повідомили фахівці КП "Київтранспарксервіс", блокування коліс здійснюється, якщо водії не сплатили місцевий збір і послуги з паркування або сплатили не в повному обсязі.
Як повідомили в прес-службі Київської міськдержадміністрації, при впровадженні нової системи оплати послуги за допомогою абонементних талонів присутність контролера (паркувальника) не обов'язкова. Для сплати потрібно попередньо придбати один з видів абонементних талонів, на паркувальному майданчику зробити позначку із вказівкою місяця, дня, години і хвилини в'їзду автомобіля на майданчик. Талон потрібно покласти зверху на панель приборів автомобіля. Працівники КП "Київтранспарксервіс" будуть контролювати час паркування і повноту сплати.
Вартість паркування в Києві становить 3, 5 і 7 гривень за годину залежно від зони.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас