Британські компанії підняли ціни на газ для населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британські компанії підняли ціни на газ для населення

Енергетика
118
British Gas, найбільша енергетична компанія Великобританії, збільшила вартість газу та електрики для своїх користувачів на 15 відсотків, повідомляє агентство Sky News. Збільшення торкнулося 16 мільйонів користувачів компанії, крім тих, хто є передплатниками фіксованих тарифних планів. Як повідомили агентству в British Gas, поточний підйом цін пов'язаний зі зростанням вартості газу та електрики на ринку в цілому.
Раніше про збільшення цін на свої послуги повідомляли дві інші енергетичні компанії Великобританії. 14 січня 2008 року EDF підняла ціни для своїх користувачів на 8 відсотків. Інша компанія - Npower - збільшила ціни на 17 відсотків тиждень до того.
Користувачі послуг у Великобританії вже неодноразово скаржилися на те, що енергетичні компанії занадто швидко піднімають ціни на свою продукцію, але при цьому дуже неохоче знижують їх, якщо вартість газу та електрики на ринку знижується. Британський регулятор Ofgem 14 січня заявив, що не має наміру втручатися в цінову політику енергетичних компаній у країні.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас