Штаб-квартира Світового банку закрита через загрозу вибуху — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Штаб-квартира Світового банку закрита через загрозу вибуху

Кримінал
108
Світовий банк, що одержав анонімне повідомлення про загрозу теракту, попросив співробітників своєї штаб-квартири у Вашингтоні не виходити в п'ятницю на роботу, повідомляє Reuters.
"Банк працює у взаємодії із правоохоронними органами для з'ясування реальності погрози. З метою обережності керівництво банку вирішило закрити в п'ятницю всі орендовані приміщення та такі, що перебувають у власності банку, у Вашингтоні", - говориться в заяві банку.
У штаб-квартирі Світового банку у Вашингтоні, розташованій недалеко від Білого дому, працюють близько восьми тисяч чоловік. Міжнародний валютний фонд, чия штаб-квартира розташована у сусідньому із Світовим банком будинку, не став офіційно скасовувати в п'ятницю робочий день, однак повідомив своїм співробітникам, що вони можуть не виходити на роботу.
Які-небудь подробиці отриманого Світовим банком попередження про теракт, що готується, поки не розголошуються. Уточнюється лише, що про загрозу вибуху стало відомо після телефонного дзвінка.
Як повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на джерела в правоохоронних органах, дзвінок з попередженням про вибух у штаб-квартирі Світового банку у Вашингтоні надійшов добу назад. Людина, що телефонувала, повідомила, що вибух відбудеться опівдні в п’ятницю.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас