Ющенко не проти пропозицій депутатів щодо доопрацювання законопроекту про держзакупівлі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко не проти пропозицій депутатів щодо доопрацювання законопроекту про держзакупівлі

130
Президент Віктор Ющенко готовий погодитися із пропозиціями депутатів Верховної Ради щодо доопрацювання законопроекту "Про державні закупівлі". Про це журналістам заявив керівник служби Секретаріату Президента із забезпечення зв'язків з Кабінетом Міністрів і Верховною Радою Ян Берназюк.
"Якщо парламентарії зможуть запропонувати те, що стосується змін у цій сфері, Президент погодиться і підпише законопроект", - сказав Берназюк.
Він додав, що важливою умовою таких пропозицій є рішення щодо припинення зловживань у даній сфері. "Документ повинен бути спрямований на зменшення зловживань (у сфері держзакупівель)", - сказав він.
Раніше Ющенко вніс на розгляд парламенту законопроект, що регулює систему держзакупівель; документ передбачав ліквідацію Міжвідомчої комісії з державних закупівель, а також реформування Тендерної палати зі скасуванням низки невластивих їй функцій.
Як повідомлялося, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко запропонувала Кабінету Міністрів, Тендерній палаті і представникам Асоціації міст до 22 січня підготувати законопроект із вдосконалення законодавства по державних закупівлях.
До цього Президент Віктор Ющенко доручив Кабінету Міністрів підготувати законопроект для підвищення ефективності системи держзакупівель.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас