Ющенко зустрінеться з бізнесменами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко зустрінеться з бізнесменами

140
Наприкінці січня поточного року в Україні відбудеться форум "Влада і бізнес - партнери" зі участю президента Віктора Ющенка. Про це заявив керівник служби забезпечення зв'язків секретаріату президента з Верховною Радою і Кабінетом міністрів Ян Берназюк.
Берназюк відзначив, що на цьому форумі, зокрема, будуть розглянуті нові ідеї в сфері підприємництва, які надалі повинні трансформуватися в законопроекти, здатні вирішити проблеми бізнесу.
Як відомо, у грудні учасники прес-конференції "Влада і бізнес: діалог чи корупція і рейдерство?" заявили, що малий і середній бізнес у цей час перебувають у небезпеці.
За їхніми словами, українські підприємці зустрічають 2008 рік з почуттям занепаду, обумовленого законодавчо-регуляторними діями як на національному рівні, так і на рівні місцевого самоврядування.
Так, звучали заяви про корупційність норм щодо орендних відносин, їхньої реалізації на місцевому рівні, відносно т.зв. наведення порядку із законністю розміщення малих архітектурних форм.
Підприємці, які заявляють, що постраждали від протиправних дій органів місцевого самоврядування, вказують на те, що окремі представники місцевої влади переслідують свої бізнес-інтереси.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас