Огризко зустрівся з послами трійки ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Огризко зустрівся з послами трійки ЄС

92
Міністр закордонних справ України Володимир Огризко обговорив з послами Трійки ЄС в Україні питання введення безвізового режиму поїздок громадян України в країни Європейського Союзу.
Як повідомили в прес-службі МЗС, зустріч Огризка з послами Трійки ЄС в Україні - послом Європейської Комісії Ієном Боугом, послом Французької Республіки Жаном-Полем Везіаном і послом Республіки Словенія Приможем Шеліго - відбулася в Києві 16 січня.
Зокрема, глава зовнішньополітичного відомства України інформував послів Трійки ЄС в Україні про пріоритети України в співробітництві з ЄС, у тому числі про мету почати цього року діалог про введення безвізового режиму поїздок українців у країни ЄС.
Також Огризко привітав послів Трійки ЄС в Україні з початком 6-го раунду переговорів щодо нової Посиленої угоди між Україною і ЄС і висловив надію на завершення узгодження політичної частини зазначеної Угоди до кінця терміну головування Словенії в ЄС.
У свою чергу посол Республіки Словенія виказав підтримку реформам в Україні, інформував про пріоритети головування Словенії в ЄС і відзначив важливість зустрічі міністрів закордонних справ держав-членів Європейського Союзу і Чорноморського регіону, що буде проводитися в лютому в Києві.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас