Evraz Group отримала згоду на викуп 93,4% акцій Claymont Steel — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Evraz Group отримала згоду на викуп 93,4% акцій Claymont Steel

Фондовий ринок
137
Компанія Titan Acquisition Sub, Inc., що є дочірнім підприємством російської гірничо-металургійної групи Evraz Group S.A., дістала згоду на викуп акцій від власників 16 млн 415 тис. 722 акцій американського виробника сталевого листа Claymont Steel Holdings, Inc. (близько 93,4% усього акціонерного капіталу). Про це повідомляється в опублікованому сьогодні на Лондонській фондовій біржі прес-релізі російської компанії.
Таким чином, пропозиція про придбання, термін дії якої закінчився 16 січня 2008 р., визнається успішно завершеною.
Тепер Evraz у відповідності зі зробленими раніше заявами має намір провести злиття Claymont Steel з Titan Acquisition Sub за спрощеною формою, завершення злиття повинно відбутися в найближчі дні.
Нагадаємо, що 18 груд. 2007 р. Evraz Group через свою дочірню компанію Titan Acquisition Sub, Inc. зробила пропозицію про придбання Claymont Steel Holdings, Inc. За умовами угоди, Evraz виплатить 23,5 дол. за кожну акцію Claymont Steel, що на 19,1% вище від середньої вартості одного її цінного папера за останні три місяці минулого року, і на 38,2% вище від вартості акції компанії в рамках IPO, проведеного в грудні 2006 р.
Підсумкова сума угоди, одноголосно схвалена радою директорів Claymont Steel і рекомендована акціонерам компанії, з урахуванням боргових зобов'язань Claymont Steel склала 564,8 млн дол. Компанія H.I.G.Capital LLC, Inc., що володіє приблизно 42,6% часткою в акціонерному капіталі Claymont Steel, погодилася прийняти пропозицію Evraz Group.
Claymont Steel знаходиться в американському штаті Делавер. Компанія спеціалізується на виробництві і продажі сталевих пластин у США і Канаді.
Еvraz Group - вертикально інтегрована металургійна та гірничодобувна компанія. В 2006 р. підприємства Evraz Group виробили 16 млн 100 тис. т сталі, 14 млн 500 тис. т прокату. Evraz Group містить у собі, у тому числі, три провідні російські сталеливарні підприємства - Нижньотагільський, Західно-Сибірський і Новокузнецький металургійні комбінати, а також компанії Palini e Bertoli в Італії, Vitkovice Steel у Чехії, Evraz Oregon Steel Mills і Stratcor зі штаб-квартирою в США.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас