Тарута: Гайдук має намір вийти з бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тарута: Гайдук має намір вийти з бізнесу

286
Співвласник корпорації "ІСД" Віталій Гайдук веде консультації із продажу своєї частки в бізнесі, оскільки має намір присвятити себе політичній кар'єрі.
Про це в інтерв'ю "ЭИ" сказав інший співвласник "ІСД" Сергій Тарута, повідомляє "Українська правда".
Він також відзначив, що вважає за можливе повернення Гайдука в політику. "Не виключено, що найближчим часом ми станемо свідками чергового повернення Віталія Анатолійовича в політикум України", - сказав Тарута.
"З жовтня 2006 по травень 2007 року він був секретарем Ради національної безпеки та оборони. Скрізь, де б він не працював, він демонстрував високий професіоналізм і, я б сказав, державну мудрість", - підкреслив він.
"Але він - людина високоморальна і відповідальна. І він би не хотів, щоб його присутність або причетність (навіть формальна) до того чи іншого бізнесу давала підстави комусь дорікати чи звинувачувати його в лобіюванні або приватних, або комерційних інтересів", - сказав бізнесмен.
"Тому за нашою взаємною згодою він прийняв рішення не розділяти бізнес, а просто вийти з нього - продати свою частку акціонерам компанії і присвятити себе надалі політичній кар'єрі", - пояснив Тарута.
У цей час ведуться консультації із приводу продажу акцій Гайдука.
Як повідомлялося, уряд вніс пропозицію про призначення Гайдука віце-прем'єром України.
З 2000 по 2003 р. Гайдук займав посади першого заступника міністра, міністра і віце-прем'єра.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас