"УкрГазЕнерго" пояснює свою заборгованість перед RosUkrEnergo початком підготовки до наступного опалювального сезону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"УкрГазЕнерго" пояснює свою заборгованість перед RosUkrEnergo початком підготовки до наступного опалювального сезону

Енергетика
142
Сума заборгованості СП "УкрГазЕнерго" обумовлена додатковою закупівлею значних обсягів газу в підземних сховищах (ПСГ) України в компанії RosUkrEnergo.
Про це заявив прес-секретар СП "УкрГазЕнерго" Віталій Кисіль. "Беручи до уваги світові тенденції подорожчання енергоносіїв, СП закуповує ці обсяги для наступного забезпечення газового балансу України і безперебійного газопостачання національних споживачів в опалювальному сезоні 2008-2009 р.
Погашення заборгованості буде здійснено в максимально короткий термін за рахунок надходжень від продажу відібраного із ПСГ газу на умовах 100 % передоплати, а також залучених кредитних коштів", - йде мова в повідомленні, розповсюдженому прес-службою компанії.
При цьому в повідомленні відзначено, що особливу стурбованість СП викликає те, що підприємства НАК "Нафтогаз України", починаючи із третьої декади грудня 2007 р., повністю припинили оплату за поставлений газ.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас