Нерухомість за кордоном: що можна купити на мільйон доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нерухомість за кордоном: що можна купити на мільйон доларів

Нерухомість
1645
Ринок нерухомість торік переживав бурхливе зростання, яке охопило практично всі країни - від Скандинавії до Східної Європи.
В результаті подорожчання квадратних метрів сьогодні на один мільйон доларів можна купити лише мале і не якісне, стверджує електронна версія журналу "Форбс" Forbes.com.
У Нью-Йорку за $1 млн. можна придбати квартирку в багатоповерховому будинку в районі Turtle Bay загальною площею 60 кв. метрів з балконом (ще 4 кв. метри). Щоправда, розташування будинку престижне - неподалік від будинку штаб-квартири ООН, та й двері будуть виготовлені з дуба.
У Гонконгу можна купити апартаменти із трьома спальнями, вітальнею і кухнею-їдальнею в одному з кондомініумів загальною площею близько 77 кв. метрів. У Монреалі можна смакувати переїзд у четирикімнатних апартаментів із трьома туалетами та трьома камінами, так ще з виглядом на парк.
У Лондоні за такі ж гроші важко розраховувати на що-небудь більше, ніж на двокімнатну квартиру в районі Primrose Gardens. Але якщо відправитися в Південну Африку або Єгипет, то за мільйон доларів там можна обзавестися цілим маєтком.
На цьому тлі нерухомість у США стає все більш привабливішою, особливо для заможних європейців. Жилплоща в елітному нью-йоркському будинку The Plaza, де ціна доходить до $10 млн., розкуповується небаченими раніше темпами. Вже підраховано, що торік третина всіх квартир на Манхеттені була куплена іноземцями.
"Зростання добробуту в останні роки - це факт, і він відображає стійку тенденцію", - коментує ситуацію Лайм Бейлі, глава консалтингової фірми Knight Frank у Лондоні, що займається аналізом ринку нерухомості.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас