Укрпромбанк визнаний кращим роботодавцем України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпромбанк визнаний кращим роботодавцем України

325
Укрпромбанк посів І місце за підсумками Всеукраїнської програми "Роботодавці України" у номінації "Компанії з чисельністю працівників від 3001 до 5000 чоловік".
Всеукраїнська щорічна програма "Роботодавці України" за підтримки Президента України в 2007 році проводилася вдруге. Організаторами програми виступили Комітет Верховної Ради з питань соціальної політики і праці, Всеукраїнська асоціація роботодавців, Український видавничий консорціум, відповідальні органи виконавчої влади всіх регіонів України.
Оргкомітет розглядав компанії за наступними критеріями: імідж компанії (ділова репутація, стабільність, якість товарів/послуг, що випускаються), кар'єра (можливість кар'єрного росту, програми навчання та розвитку персоналу, підбір та адаптація персоналу), компенсації (матеріальна і нематеріальна компенсація, соціальний пакет).
Метою програми "Роботодавці України" є збереження існуючих і створення нових робочих місць, реалізація програм щодо регулювання ринку праці, поліпшення соціальної ситуації у сфері зайнятості в Україні в цілому.
На офіційній церемонії підведення підсумків програми "Роботодавці України" Голові Правління Укрпромбанку Олександру Солтусу був вручений Диплом "Лідер-2007 за збереження існуючих і створення нових робочих місць, соціальне забезпечення бізнесу".
За матеріалами: Укрпромбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас