Придніпровська залізниця реконструює вокзали до Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Придніпровська залізниця реконструює вокзали до Євро-2012

168
Керівництво Придніпровської залізниці при підготовці до проведення в Україні Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році планує в Дніпропетровську, у першу чергу, реконструювати Південний вокзал, що прийме основну кількість уболівальників.
Як повідомила прес-служба Придніпровської залізниці в четвер, також планується побудувати підземний перехід, що буде виходити убік вулиці Мандриківської.
У свою чергу, влада Дніпропетровська має намір побудувати другу привокзальну площу та автодорогу, що буде виходити до вулиці Мандриківської і забезпечить швидкий виїзд до пам'ятника Слави на проспекті Карла Маркса, а також розвинути інфраструктуру біля Південного вокзалу.
Мер Дніпропетровська Іван Куличенко затвердив передпроектні розробки Придніпровської залізниці і підписав договір про сприяння та участь у передачі будівлі, що належить "Укрпошті", що знаходиться біля головного вокзалу Придніпровської залізниці, після надання пошті нового приміщення. Це дозволить приєднати дві привокзальні площі - Петровського та Островського.
Буде також змінений рух приміських поїздів з боку Синельникове, Чаплино і П’ятихаток. Для цього планується розвинути інфраструктуру залізничної станції "Нижньодніпровськ" і стації метро "Заводська", що перебуває біля залізничної платформи 184 кілометр. У пікові дні Євро-2012 приміські поїзди будуть прибувати на ці станції.
Таким чином, до початку Євро-2012 будуть проведені роботи в основних напрямках потоків уболівальників - південно-східному і південно-західному. Придніпровська залізниця буде надавати послуги, як організованим групам уболівальників, так і в індивідуальному порядку всім охочим приїхати на матчі чемпіонату в Дніпропетровськ.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас