Відкрито перший в світі банк, де внески можна робити горілкою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відкрито перший в світі банк, де внески можна робити горілкою

236
Виявляється, рахунок у банку можна відкрити не тільки вклавши гроші або цінні папери, але і поклавши в банк пляшку горілки. Більше того, цей внесок теж буде приносити девіденди. Саме так рекламують новий банк, що відкрився недавно на Тайвані, перший у світі "банк горілки".
Голова правління Тайванської компанії тютюнової та алкогольної продукції Цай Мулінь, ініціатор відкриття незвичайного банку, відзначив, що надалі клієнти зможуть відкривати рахунок у філіях банку, які відкриються по всьому острові. Клієнти зможуть зберігати свої алкогольні напої, перепродувати їх або забирати, коли їм цього захочеться. За станом "рахунку" можна буде простежити через Інтернет.
Цай Мулінь говорить, що банк оцінює алкогольні напої за принципом "чим старше, тим дорожче", і ставить собі за мету надавати можливість клієнтам насолоджуватися смачним древнім вином або горілкою. Тайванська компанія тютюнової та алкогольної продукції відпрацьовує "схему вторинного зберігання" для того, щоб горілка або вино, виготовлені з гаоляну зберігалися у відповідності зі строгими стандартами температури і вологості. Кожна ємність має свій персональний номер, за яким можна визначити вік вина, що міститься в ній, і його вартість. Клієнти, крім насолоди смаком, можуть розраховувати ще і на прибуток від підвищення вартості "внеску".
Цай розповідає, що його фабрика робить горілку з гаоляну вже 57 років, і за цей час напрацювала досвід у виготовленні та зберіганні напоїв. Він обіцяє клієнтам, що вони зможуть спробувати найсмачнішу і найякіснішу гаолянову горілку класу люкс.
Цай Мулінь сказав, що банк горілки реалізує найбільш високоякісну алкогольну продукцію. Тривалі строки витримки сприяють посиленню аромату напою. Горілка, що зберігається в керамічних горщиках, за час зберігання стає менш міцною, але при цьому дуже запашною, за що і цінують її знавці та шанувальники. Так що клієнти банку можуть бути впевнені, що їхній напій, що зберігається в льохах компанії Цая, згодом стане кращим, а значить і дорожчим.
На честь нового року, що за китайським календарем вважається роком пацюка, компанія Цая пропонує своїм клієнтам нові сорти горілки з гаоляну "Пацюк, що приносить щастя". Нова горілка продається в місткостях 5 і 27 літрів. Кількість випуску обмежена, усього 1000 глечиків. Крім того, фабрика пропонує клієнтам п’ятилітрові глечики з горілкою "Благополуччя", яких буде випущено всього 300 штук. Люди, які придбають цю горілку, можуть відразу ж відкрити рахунок у незвичайному банку, зробивши свій перший внесок придбаною горілкою.
За матеріалами:
Rokf.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас