Подорожчання маршруток переноситься — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Подорожчання маршруток переноситься

208
Міська влада поки відкладає підвищення цін у маршрутках. Нагадаємо, що в останньому номері 2007 року ми повідомляли, що ціни на маршрутні таксі зростуть в 1,6 рази.
Ще 11 грудня на нараді комісії з тарифів ухвалили рішення щодо підвищення цін на цей вид міського транспорту. Як заявляла тоді нам начальник управління економіки, інвестиційної політики і зовнішньоекономічної діяльності міськради Ольга Садовська, з 8 січня 2008 року проїзд по місту у звичайній маршрутці повинен був коштувати не 1,25, а вже 2 гривні. Замість 1 гривні із селища до Пересипу - 1,50, з того ж селища Котовського на Таїрова - всі 3 гривні.
Однак поки тарифи в маршрутних таксі не змінилися: "Поки це питання не було опубліковано, ми вирішили не вводити підвищення 8 січня. Необхідно, щоб народ спочатку довідався про це рішення", - відзначила вчора Ольга Садовська. Нічого конкретного не міг сказати і начальник траснпортного комплексу міста Володимир Макарчук: "Рішення про підвищення тарифів і відповідно конкретної дати - ще не прийнято! Був тиждень свят, і це питання поки не розглядалося!", - відрізав він.
А поки маршрутники очікують рішення, вони втрачають працівників і машини: "Усі годують нас "післязавтра"... Водії йдуть, хазяї забирають машини - от зараз сиджу і пишу розпорядження, уже рука відвалюється", - поскаржилася інженер відділу експлуатації ВАТ "Південьтранспорт" Олена Іванівна.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас