"Хрещатик" за 2007 рік збільшив кількість власних установ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Хрещатик" за 2007 рік збільшив кількість власних установ

166
ВАТ КБ «Хрещатик» реалізував стратегічну ціль 2007 року - збільшив філіальну мережу майже на 40%. Тепер в кожній області України є свій "Хрещатик"
Розгалужена філіальна мережа завжди свідчить про високу активність банку на ринку, його довгострокову стратегію розвитку, і дає змогу вийти на принципово новий рівень обслуговування клієнтів, масштабне залучення корпоративного бізнесу і приватних осіб у регіонах присутності.
Відкриваючи нові установи - філії і відділення, банк насамперед орієнтується на потенціал регіону, а також можливість слідувати коопераційним і виробничим зв’язкам своїх клієнтів.
У 2007 р. регіональна мережа банку поповнилася 49 новими установами: почали працювати філії у Дніпропетровську, Полтаві, Кіровограді, Луцьку, Черкасах, Чернівцях, Чернігові, Запоріжжі, Хмельницькому, Житомирі.
Станом на 01.01.08 філіальна мережа банку "Хрещатик" становила 133 установи, у тому числі: головний офіс, 27 філій та 105 відділень у 53 бізнес-центрах України. Це майже на 40% більше порівняно з аналогічною датою 2007 р. Таким чином, наразі банк "Хрещатик" присутній в усіх без винятку регіонах України.
У столиці, де зареєстрований сам банк „Хрещатик”, його установи працюють у кожному районі. При цьому наш банк практично єдиний з комерційних банків України, що працює у свята і без вихідних та перерв за подовженим графіком обслуговування клієнтів.
За матеріалами:
Хрещатик
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас