Київ придбав 8 нових евакуаторів за 3 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ придбав 8 нових евакуаторів за 3 млн грн

Казна та Політика
132
Комунальне підприємство "Київтранспарксервіс" купило 8 евакуаторів у приватного підприємства "Еней Україна". Про це говориться в повідомленні "Київтранспарксервіс".
Вартість закупівлі евакуаторвв, відповідно до договору, склала 3 млн. гривень.
За словами представника "Київтранспарксервісу", поставка евакуаторів підприємству почнеться в січні ізакінчиться протягом 2-х місяців.
За придбані евакуатори "Київтранспарксервіс" має намір розрахуватися з коштів кредиту, що планується взять під заставу діючих евакуаторів.
За словами представника, підприємство ще не вибрало банк, що дасть кредит.
"Еней Україна" займається оптовою та роздрібною торгівлею транспорту і запчастинами до нього, торговельним посередництвом, техобслуговуванням і ремонтом транспорту, а також операціями з нерухомістю та перевезенням вантажів.
Нагадаємо, що в листопаді "Київтранспарксервіс" оголосив тендер на поставку 5 евакуаторів.
Раніше "Київтранспарксервіс" вивчав можливість залучення близько 1,75 млн. гривень кредиту для покупки 5 евакуаторів в 2007 році.
Підприємство має намір розрахуватися за отриманий кредит за рахунок очікуваного прибутку протягом 2008 року.
"Київтранспарксервіс" розташовує 23 евакуаторами, прийнятими ним на баланс від комунального підприємства "Київдорсервіс" у серпні.
Щодня ці евакуатори евакуюють на штрафплощадки близько 100 припаркованих з порушенням правил або потерпілих при аварії автомобілів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас