У Донецьку вважають, що зміна форми власності шахті Засядько не допоможе — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Донецьку вважають, що зміна форми власності шахті Засядько не допоможе

108
Голова Донецької облдержадміністрації Володимир Логвиненко вважає, що для забезпечення промислової безпеки на шахті ім. Засядько в Донецьку потрібна не зміна форми власності, а зміна законодавства.
Так він прокоментував заяву глави Держгірпромнагляду Сергія Сторчака на нараді в прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко про необхідність переглянути договір з орендарями підприємства "Шахта ім. А. Засядько" для забезпечення промислової безпеки.
"Це пролунало в інформації голови комітету Держгірпромнагляду Сторчака. І нібито такий запис є в проекті акту державної комісії, що був вчора в єдиному екземплярі. Я є членом державної комісії, а цього документа я не бачив...", - відзначив губернатор.
На його думку, форма власності підприємства не є "підставою можливості не здійснювати контроль над організацією та створенням безпечних умов на тому або іншому підприємстві, у тому числі і на підприємстві шахти ім. Засядько".
"Проблема в іншому. Потрібно змінити законодавчу базу, що визначає регламент відносин між комітетом і суб'єктом господарської діяльності. Зокрема, підприємства будь-якої форми власності. Цю частину треба відрегулювати. І тоді таких подібних питань не буде. А йти через призму зміни форми власності та відставити цю законодавчу базу - це неправильно. Ми знову потрапимо в той же кут", - сказав голова Донецької ОМА.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас