Сьогодні Кабмін займеться "Українським проривом" і "Нафтогазом" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні Кабмін займеться "Українським проривом" і "Нафтогазом"

Енергетика
179
Кабінет міністрів на черговому засіданні розгляне проект програми діяльності уряду "Український прорив: для людей, а не для політиків". Про це йдеться у порядку денному засідання на середу, розміщеному на офіційному інтернет-сайті уряду.
Кабмін також розгляне створення міжвідомчої комісії з питань перевірки фінансово-господарської діяльності Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України". Цей проект розпорядження Кабміну представить перший віце-прем'єр-міністр Олександр Турчинов.
Крім цього, уряд має намір розглянути проект постанови про призначення членів спостережливого "Ощадбанка".
При цьому Кабмін має намір розглянути інформацію про стан підготовки до виплат нових розмірів пенсій, соціальної допомоги родинам з дітьми та іншими категоріями громадян.
Нагадаємо, що раніше прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляла про намір створити спеціальну комісію з перевірки фінансового стану "Нафтогаза України".
Голова "Нафтогаза України" Олег Дубина заявляє про збитки компанії 5 мільярдів гривень в 2007 році.
"Нафтогаз України" є монополістом з транспортування газу через транзитні газопроводм, монополістом з транспортування нафти через нафтопроводи, а також найбільшим добувачем газу та найбільшим добувачем нафти в Україні.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас