Полсон: Економіку чекає зустрічний вітер і зростання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Полсон: Економіку чекає зустрічний вітер і зростання

Казна та Політика
268
Міністр фінансів США Генрі Полсон визнав, що економіка рухається "проти вітру", але додав, що адміністрація президента Джорджа Буша ще не вирішила, чи потрібно додатковы сірі її стимулювання.
"Економічні дані неоднозначні, - заявив Полсон, виступаючи на телеканалі CNBC. - Ми уважно за ними стежимо. Ми рухаємося проти сильного вітру, але економіка продовжить рости".
У відповідь на наполегливі питання, чи прийме Білий дім заходи, щоб підсилити економічну активність, Полсон сказав тільки, що це питання розглядається. За його словами, план допомоги боржникам з іпотеки, можливо, буде розширений, оскільки немає ніяких ознак того, що ситуація зі спадом у житловому будівництві поліпшується.
"Ми розглядаємо різні варіанти, прагнучи зробити все, що в наших силах, щоб наша економіка продовжила зростати", - заявив він.
Президент Буш минулого тижня подав надію на появу пакета економічних стимулів, коли сказав, що Білий дім розглядає всі можливості зміцнення економіки.
Полсон, що провів на телеканалі годину, підкреслював, що не буде випереджати те, що планує запропонувати Буш, якщо взагалі планує.
"Не думаю, що з мого боку було б правильно вилазити поперед президента. Це рішення президента, і він дуже уважний до економіки протягом усього свого правління", - заявив Полсон.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас