Нардепи готові заради роботи забути навіть про канікули — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нардепи готові заради роботи забути навіть про канікули

116
"Депутатами стають не для того, щоб після 2-3 голосувань брати перерва", - пожурив Раду президент. Нардепи погодилися.
Президент зажадав від парламенту, щоб нардепи не робили двотижневу перерву в роботі наприкінці січня, як це було завжди. Така пропозиція Віктор Ющенко написав в офіційному листі спікерові ВР Арсенію Яценюку. Ющенко пропонує, щоб сесія 6-го скликання відкрилася в той же день, коли буде закрита попередня, тобто 22 січня, а не в лютому. "Депутатами стають не для того, щоб після 2-3 голосувань брати перерва. "Люди не розуміють, чому коли вся країна працює, виняткова каста недоторканих б'є баклуші. Новорічних і різдвяних свят повністю досить, щоб депутати освіжили власні сили", - написав у листі Ющенко..
Те, що зимових канікул у парламенті може і не бути, "Сьогодні" підтвердила нардеп від коаліції, представниця БЮТ Ольга Боднар. За її словами, оскільки парламент почав працювати зовсім недавно, і безліч законів вимагають негайного прийняття, депутати не повинні йти на зимові канікули. "Я вважаю, що БЮТ погодиться із президентом", - повідомила нам вона. Президентську ідею також може підтримати і найчисельніша фракція - Партії Регіонів. Зокрема, за словами "регіонала" Михайла Чечетова, "депутати ще не настільки перепрацювалися, щоб місяцями відпочивати".
Нинішній тиждень для нардепів вважається робочим - вони повинні перебувати в комітетах і фракціях ВР. Щоправда, більшість із них, за словами їх прес-секретарів, зараз перебувають на відпочинку за кордоном. 15-18 січня пройде останній тиждень засідань. Після цього народні обранці планували піти на зимові канікули, а сесію відкрити на початку лютого.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас