Тимошенко за введення погодинної оплати праці на шахті ім. Засядько — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко за введення погодинної оплати праці на шахті ім. Засядько

131
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко виступає за якнайшвидше введення погодинної оплати праці замість відрядної на шахті імені Засядько (Донецьк). Про це Тимошенко сказала на нараді по ситуації на шахті ім. Засядько.
"Шахта Засядько повинна стати першою шахтою, переведеною на погодинну оплату праці", - сказав Тимошенко.
Вона доручила Міністерству вугільної промисловості, Державному комітету із промисловій безпеці, охороні праці та гірському нагляду, Міністерству праці та соціальної політики протягом 1 тижня зробити розрахунки щодо переведення шахти Засядько на погодинну оплату праці.
Тимошенко також доручила цим же міністерствам і Міністерству економіки протягом 2 тижнів розробити модель переходу на погодинну оплату праці у вугільній галузі, що передбачає істотне підвищення зарплати шахтарів.
Як повідомлялося, Тимошенко виступає за залучення до відповідальності осіб, винних у нарахуванні заниженої зарплати шахтарям на шахті ім. Засядько.
Тимошенко на нараді у вівторок розглянула хід виконання доручень, відданих нею під час поїздки в Донецьк 23 грудня для ознайомлення з ходом ліквідації наслідків аварій на шахті ім. Засядько, а також попередні результати роботи комісії з ліквідації наслідків і виявленню причин аварій на цій шахті.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас