Гроші з Ощадбанку будуть видавати на третій день після дати реєстрації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гроші з Ощадбанку будуть видавати на третій день після дати реєстрації

Валюта
507
Виплати вкладникам Ощадбанку СРСР планується здійснювати через три дні після дати внесення до реєстру вкладників шляхом зарахування на поточний або депозитний рахунок на вибір вкладника.
Механізми повернення грошей вкладникам Ощадбанку СРСР обговорювалися на робочій нараді міністра фінансів Віктора Пинзеника із главою правління ВАТ "Державний ощадний банк України" Анатолієм Гулєєм.
Постанова Кабінету Міністрів про виплату компенсацій планується прийняти на урядовому засіданні 9 січня, повідомляє прес-служба Міністерства фінансів.
Ґулей поінформував міністра про те, що в Ощадбанку вже почала роботу "гаряча телефонна лінія" для інформаційної підтримки вкладників Ощадбанку колишнього СРСР.
За його словами, одержати консультації з приводу повернення заощаджень можна за телефоном 501-34-10.
Також у кожному регіональному управлінні Ощадбанку відкрита своя "гаряча лінія" для питань щодо компенсаційних виплат.
Ґулей запевнив міністра, що у випадку виникнення проблем з якістю обслуговування населення в установах Ощадбанку кожний громадянин може звернутися до нього особисто в робочі дні з 8.30 до 9.30 за телефоном 8 (044) 289-22-32.
Зі свого боку Пинзеник закликав співгромадян не створювати черги і не хвилюватися: "Уряд ретельно і ґрунтовно узявся за повернення внесків".
"Реєстрація вкладників не обмежена терміноми, а гроші на повернення знецінених заощаджень закладені в законі про Держбюджет на 2008 рік", - підкреслив міністр.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас