В Україні росте попит на послуги домробітниць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні росте попит на послуги домробітниць

326
Оголошень, що пропонують послуги домогосподарки, останнім часом стало більше в пресі та Інтернеті.
Українці звикають до помічниць у домашній роботі і тепер можуть собі дозволити наймати їх. Українським фрекен Бок платять від 150 гривень за візит і до півтори тисячі доларів на місяць.
Попит на послуги домашніх робітниць в Україні зростає. У кадрових агентствах, які підбирають домашній персонал, говорять, що за останні роки бажаючих відмовитися від домашніх турбот стало в п'ять разів більше. Це люди дуже богатого та середнього статку. Вимоги до робітниць у кожного свої, є й загальні.
Домашні робітниці, які живуть у госпожарів і працюють 5-6 днів у тиждень, одержують значно більше - до півтори тисячі доларів на місяць. Звичайно це - жінки після 40 років. Більшість із них втратили роботу, а іншої не знайшли. Хтось намагається влаштуватися домогосподаркою самотужки, інші приходять в агентства, де їх уважно перевіряють.
Однак, не дивлячись на особливості такої роботи, що бажають потрапити в домробітниці буде більше. Попит на таку роботу буде зростати, переконані в кадрових агентствах. Зайняті люди, особливо у великих містах, побутова турбота будуть перекладати на плечі професійних домашніх робітниць.
За матеріалами:
Газета по-києвські
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас