В новому році київські вчителі будуть отримувати більше — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В новому році київські вчителі будуть отримувати більше

Казна та Політика
126
В 2008 році середня заробітна плата столичних учителів виросте на 34%. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Віталій Журавський.
За його словами, очікується, що розмір середньої заробітної плати педагогічних працівників на кінець року складе 2000,62 грн.
Крім того, педагогічні працівники будуть одержувати надбавки за вислугу років у повному обсязі (залежно від стажу педагогічної роботи), допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки (у розмірі місячного посадового окладу) і грошову винагороду за сумлінну роботу, зразкове виконання службових обов'язків (у розмірі місячного посадового окладу), повідомляє прес-служба КМДА.
"У наступному році буде тривати виплата надбавки в розмірі 50% від посадового окладу керівникам загальноосвітніх навчальних закладів і заступникам керівників за високі творчі і виробничі досягнення, а також надбавки в розмірі до 30% студентам денних відділень вищих навчальних закладів, які переведені на індивідуальну форму навчання і працюють у загальноосвітніх навчальних закладах міста", - додав Журавський.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас