Іронія недоречна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іронія недоречна

1002
Новорічний ефір провідних українських телеканалів буде наповнений знайомими обличчями, піснями, танцями і жартами, а канонічну "Іронію долі, або З легкою парою!" покажуть задовго до свята і тільки на одному каналі.
У новорічну ніч на "Інтері" покажуть черговий мюзикл "Дуже новорічне кіно, або Ніч у музеї" за сценарієм "Студії 95-й Квартал". Крім того, у святковому ефірі каналу - російські новорічні мюзикли "Перший вдома 1" з Миколою Фоменком та Іваном Ургантом і "Королівство кривих дзеркал" з Миколою Басковим, черговий бенефіс Максима Галкіна, оновлена "Пісня року", ювілейний концерт Софії Ротару і повтор всіх "Старих пісень про головне". Кінопоказ каналу порадує "Чарлі і шоколадною фабрикою" Тіма Бартона, двома першими фільмами "поттеріани", прем'єрою комедії "Шекспіру і не снилося" з вічною "нянькою" Анастасією Заворотнюк і черговим шедевром Оксани Байрак "Вілла розбрату, або Танець сонячного затьмарення".
На "1+1" 31 грудня покажуть залпом всі три серії пригод мушкетерів і мультфільм "У пошуках Немо". Ближче до вечора відбудеться прем'єра гумористичного шоу "Криве дзеркало. Новий рік", а слідом за ним глядачі побачать святковий випуск проекту "Караоке на Майдані", у якому проспівають ведучі телеканалу.
Після поздоровлення президента на "плюсах" почнеться мюзикл "Смішні пісні про головне", де українські зірки виконають хіти з радянських кінокомедій. Обіцяють показати Таїсію Повалій у костюмі від Brioni і Руслану Писанку в ролі господарки СТО. Крім цього очікується виступ Наталі Могилевської "Цей танець" і майже двогодинна телеверсія першого сольного концерту Тіни Кароль. Також у святковому ефірі "плюсів" - виступ Михайла Задорнова, мультфільм "Підводна братія", пісенна солянка "Нові пісні про головне", весь кіносеріал "Поліцейська академія", фільми "Тутсі" і "Кучерява Сью".
Телеканал СТБ другий рік поспіль "здає" свято російському сатирикові Михайлу Задорнову: минулого разу його виступи крутили кілька днів майже нон-стоп, а цього року залишили тільки вечір і ніч 31 грудня. Програма 1 січня на СТБ буде досить медитативною: з ранку там покажуть мультфільми про Мумі-тролів, а ввечері повторять всі випуски резонансного шоу "Битва екстрасенсів". У цілому святковий ефір каналу вийшов ностальгійним та економічним: замість дорогих іміджевих проектів - новорічні мюзикли минулих років, трішки перевіреного європейського кіно і багато радянської кінокласики (казки Олександра Роу і хіти на кшталт "Великої перерви" і "Чарівників").
На "Новому каналі" передноворічний ранок почнеться з повтору фінального гала-концерту проекту "Фабрика зірок". Увечері покажуть спеціальні святкові серії сіткому "Щасливі разом" і серіалу "Солдати". Після них в ефір вийде проект "Новорічні пригоди Букіних на "Фабриці зірок" (за сюжетом тато Букін з "Щасливі разом" захоче пристроїти своїх дітей у популярну телепрограму), у якому жарти і геги будуть перемежовуватися музичними номерами у виконанні "фабрикантів" та українських музикантів. Крім того, "Новий канал" не став відступати від своєї доброї традиції і поставив у святкову сітку мовлення трилогію "Одим вдома".
Глядачі ICTV зустрінуть Новий рік у компанії героїв популярного сіткому "Леся+Рома", про яких знову зняли повнометражний телефільм, і учасників проекту "Дискотека 80-х". З дев'ятої вечора і до президентського поздоровлення на каналі будуть показувати "Дискотеку 80-х", що відгриміла в київському Палаці спорту наприкінці листопада, а пізніше почнеться трансляція більш масштабного московського концерту. У програмі - нестаріючі диско-хіти від Bad Boys Blue, Ottawan, Ricchi E Poveri, Глорії Гейнор, Деміса Руссоса, Matia Bazar, Віктора Салтикова, "Міражу" і "Кар-Мен". З тієї ж ностальгічної опери недавнього минулого - кінотрилогія "Міцний горішок", що покажуть у прайм-таймі ICTV у перші дні нового року.
На "Першому національному" обіцяють показати телеверсію акустичного концерту "Воплів Відоплясова", зіграного на честь двадцятиліття колективу, і об'ємний цикл "Улюблені пісні минулого сторіччя", де сучасні українські музиканти переспівають українську естрадну класику 1950-1960-х років. У розріз із загальною ностальгійною хвилею піде канал ТЕТ, де в новорічну ніч згадають шлягери року, що минає.
Цього року зовсім важко буде з головним новорічним кінохітом "Іронія долі, або З легкою парою!" - його покаже тільки канал НТН, причому ще в суботу ввечері. 30 грудня на цьому ж каналі можна буде подивитися "Карнавальну ніч" і казку "12 місяців".
За матеріалами:
Коммерсант-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас