АМКУ оштрафував "УкрГаз-Енерго" на 500 тис. грн за неподачу інформації вчасно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ оштрафував "УкрГаз-Енерго" на 500 тис. грн за неподачу інформації вчасно

Казна та Політика
119
Антимонопольний комітет України (АМКУ) оштрафував ЗАТ "УкрГаз-Енерго" на 500 тис. грн за неподання інформації у встановлений термін. Як повідомляє прес-служба АМКУ "УкрГаз-Енерго" вчасно не надало інформацію щодо структури середньозваженої ціни на газ і витрат, пов'язаних з поставками газу протягом минулого і поточного років. Згодом "УкрГаз-Енерго" надало всі необхідні дані, але вже в рамках розгляду справи про порушення.
Комітет також рекомендував компанії розробити і впровадити методику розрахунку ціни на природний газ для промислових споживачів з розшифровкою всіх складових витрат. "В умовах фактично монопольного становища "УкрГаз-Енерго" на ринку і постійного зростання вартості природного газу, держава повинна чітко знати структуру ціни на газ.
При ініціативі Антимонопольного комітету Президент України у вересні 2007 р. видав указ про функціонування і розвиток ринку природного газу. Наші рекомендації спрямовані саме на прискорення його виконання в частині впровадження діючого контролю над формуванням ціни на газ", - відзначив голова комітету Олексій Костусєв.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас