Експерт: Безконтрольна забудова Києва паралізує всю столичну інфраструктуру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Безконтрольна забудова Києва паралізує всю столичну інфраструктуру

Нерухомість
153
Безконтрольна забудова української столиці може привести до фактичної паралізації всієї інфраструктури міста. Про це заявив голова Київської організації Національної спілки архітекторів України Вадим Жежерін. На думку експерта, необхідно негайно переглянути на державному рівні з погляду інженерної інфраструктури всі акти передачі землі в Києві під забудову, підписані за останні 5-6 місяців.
Жежерін також розповів, що всі землі, які останнім часом були передані під забудову будівельним компаніям, відповідно до генерального плану забудови Києва, призначені під транспортні коридори, транспортні розв'язки, зелені зони і зони для будівництва об'єктів соціального призначення.
Експерт відзначив, що у зв'язку із цим, зокрема, виникають проблеми з передачею електричної і теплової енергії між правим і лівим берегами столиці. "Якщо ми зараз не поставимо питання містобудівної документації ребром і не створимо тимчасові зони обмеження забудови в місті, так сказати недоторканні території, то в міста не буде ніяких шансів нормально функціонувати", - резюмував експерт.
За матеріалами:
Деньги.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас