Кореспондент вивчав новорічні корпоративи найбільших українських компаній — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кореспондент вивчав новорічні корпоративи найбільших українських компаній

716
Українські компанії святкують новий рік із шиком. Великі українські компанії не шкодують грошей на новорічні вечірки і гуляють із розмахом, пише в новому номері журнал Кореспондент.
В 2005 рік співробітники Крафт Фудз Україна влетіли на літаку. У минулий рік співробітники транснаціонального гіганта, що виробляє каву і шоколад, в'їхали на гоночних автомобілях. У наступний 2008-й менеджери Крафт Фудз Україна ввійдуть як знаменитості Фабрики зірок.
Як показало опитування Кореспондента, великі українські компанії гуляють від душі. За словами Віталія Шадчнева, піар-менеджера мережі ресторанів Світова карта, у цей час новорічний банкет обходиться з розрахунку $ 60 на одну людину. Але варто запросити на вечірку діджея, відомих ведучого, музикантів, популярних співаків, і витрати автоматично збільшуються в рази. За різними оцінками, мінімальна вартість новорічного торжества для 150-ти співробітників тепер становить близько $ 20 тис. І для багатьох це далеко не межа.
Цього року мобільний оператор Київстар встановив рекорд, улаштувавши бал, на якому були присутні 3,5 тис. з 5 тис. співробітників. Правда, Київстар поєднав у цьому заході святкування десятиліття компанії і Нового року, але факт залишається фактом.
Для новорічних торжеств компанії вибирають просторі заклади клубного формату. ТНК-ВР Коммерс і Правекс-Банк гуляли в середині грудня в столичному клубі Freedom, а Крафт Фудз Україна забронювала розважальний комплекс Батерфляй-Ультрамарин.
Знаючи розцінки на новорічний банкет у Києві, Наталя Ващенко з Alvona вираховує, що святкова вечеря в ресторані для 150-ти людей обійдеться в 45 тис. грн.
Якщо ж клієнт захоче урізноманітити вечір культурною програмою, то витрати зростуть. І з калькулятором у руках Ващенко озвучує свої підрахунки: "Ведучий корпоративу - $ 800, діджей - $ 600, світломузика або лазерне шоу - $ 1 тис. Запрошення зірки - найбільша стаття витрат. Наприклад, півгодинний виступ Ані Лорак або Тіни Кароль коштує мінімум $ 6 тис.".
Російські зірки вимагають разів у п'ять більше. Отже, щоб провести корпоратив, за підрахунками Ващенко, не обійтися без $ 20 тис.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас