Гайдук, Мкртчан і Тарута сконцентрували 80% УГМК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гайдук, Мкртчан і Тарута сконцентрували 80% УГМК

Фондовий ринок
209
Генеральний директор компанії "Візаві" Олена Гайдук, генеральний директор корпорації "ІСД" Олег Мкртчан і голова ради директорів корпорації "ІСД" Сергій Тарута сконцентрували 80% Української гірничо-металургійної компанії (Київ).
Про це Українським Новинам повідомила прес-служба УГМК
Акціонером відкритого акціонерного товариства "УГМК" також залишається Інна Гнатушенко, яка, за даними Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку на кінець 2006, володіла 20% акцій компанії.
"Їхні частки в статутному фонді ВАТ "УГМК" розподілені практично рівними частинами", - сказано в повідомленні.
В оприлюдненому 17 грудня повідомленні УГМК сказано, що компанія одержала повідомлення про внесення змін до реєстру власників.
Зокрема, 3 фізособи стали власниками 26,7% акцій компанії кожний.
За даними Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку на кінець 2006, 80% відкритого акціонерного товариства "УГМК" володіло товариство з обмеженою відповідальністю "УГМК" (Київ), 20% - Інна Гнатушенко.
Як повідомляло агентство, раніше товариство з обмеженою відповідальністю "Українська гірничо-металургійна компанія" реорганізувалося у відкрите акціонерне товариство.
За даними УГМК, перетворення компанії в акціонерне товариство дасть змогу розглянути можливість виходу на IPO.
2006 рік УГМК закінчила із чистим прибутком 35,882 млн. гривень, скоротивши дохід на 19,35%, або на 364,854 млн. гривень до 1,515 млрд. гривень порівняно з 2005 роком.
УГМК контролюється корпорацією ІСД і є офіційним трейдером її підприємств - Алчевського й Дніпровського металургійних комбінатів, Краматорського металургійного заводу й Дніпропетровського трубного заводу.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас