Кошти на рахунках фізичних осіб у банку "Аваль" перевищили 1,3 млрд. грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кошти на рахунках фізичних осіб у банку "Аваль" перевищили 1,3 млрд. грн.

90
За п'ять місяців загальний обсяг коштів на рахунках фізичних осіб в акціонерному поштово-пенсійному банку «Аваль» виріс на 200 млн. грн. і перевищив 1,3 млрд. грн.
Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу.
За інформацією прес-служби, за минулий рік загальна сума внесків фізичних осіб у банку «Аваль» виросла в 2,3 рази і досягла 1,1 млрд. грн.
Таким чином, по загальній динаміці приросту притягнутих від населення коштів банк «Аваль» на сьогодні значно випереджає своїх основних конкурентів. Зокрема, «Аваль», як уповноважений банк із надання послуг виплати пенсій і грошової допомоги у всіх регіонах України, значно зміцнив свої позиції на ринку пенсійних послуг, відкривши за п'ять місяців понад 85 тис. пенсійних рахунків. У результаті на початок червня нинішнього року в банку обслуговувалися понад 300 тис. пенсіонерів, більшість з яких віддає перевагу накопичувальним пенсійним внескам.
Також значно виросли обсяги коштів на депозитних рахунках фізичних осіб, що за станом на 1 червня 2002 року складали близько 900 млн. грн. При цьому кількість рахунків постійно зростали, незважаючи на загальноринкову тенденцію зниження процентних ставок по депозитах, що була зафіксована в першому — на початку другого кварталу н.р.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас