Уряди України та США підтримуватимуть реформи у напрямі управління збиранням податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряди України та США підтримуватимуть реформи у напрямі управління збиранням податків

126
Сьогодні Голова Державної податкової адміністрації України Микола Азаров від імені Уряду України підписав меморандум про взаєморозуміння між урядами нашої держави і Сполучених Штатів Америки щодо підтримки економічних і фіскальних реформ у напрямі управління збиранням податків.
З американського боку меморандум підписав Крістофер де Крауглі, директор місії Агентства Сполучених Штатів з міжнародного розвитку (USAID).
Меморандум окреслює напрями співробітництва в модернізації податкової служби України, покращенні клімату для підприємництва.
Микола Азаров підкреслив, що в міжнародній допомозі Україні американська частка найбільш вагома і корисна. “Ми високо цінуємо вже шестирічне плідне співробітництво з USAID”, - сказав Голова ДПА України.
В свою чергу, Крістофер де Крауглі зазначив, що місія переконалася в тому, що український Уряд розглядає питання податкової сфери як пріоритетні, а послідовний розвиток податкової служби став важливою складовою економічного зростання в Україні останніми роками.
Микола Азаров підтвердив стратегічні завдання модернізації Державної податкової служби України: лібералізація і спрощення системи оподаткування при одночасному стимулюванні добровільної сплати податків.
- Ми вибудовуємо баланс максимального заохочення добросовісних платників і неминучої відповідальності тих, хто приховує доходи чи вибудовує кримінальні схеми уникнення від оподаткування, - запевнив Голова ДПА України.
За матеріалами:
ДПС України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас