МВФ: Вплив фінансової кризи в США на український банківський сектор - мінімальний — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ: Вплив фінансової кризи в США на український банківський сектор - мінімальний

246
Міжнародний валютний фонд вважає мінімальним вплив фінансової кризи в США на український банківський сектор. Про це говориться в повідомленні Асоціації українських банків з посиланням на заяву радника європейського департаменту МВФ Роберта Форда під час зустрічі з керівництвом АУБ.
Форд очолював місію МВФ, що працювала в Україні з 11 до 14 грудня.
"Керівник місії МВФ відзначив, що вплив фінансової кризи на український банківський сектор є мінімальним", - говориться в повідомленні.
На думку МВФ, Україна, як і низка інших країн з економікою, що розвивається, відчутно не постраждають від кризи, тому що не володіють значними обсягами емітованих США іпотечних інструментів.
Представники місії МВФ і керівництво АУБ під час зустрічі також обговорили макроекономічну і бюджетну ситуацію в Україні, стан і перспективи розвитку українського банківського сектора, монетарну і валютну політику, регулювання НБУ банківського ринку.
Як повідомляло агентство, у жовтні МВФ погіршив прогноз інфляції в Україні з 11,3% до 11,5% у нинішньому році і поліпшив прогноз зростання ВВП України з 5% до 6,7% в 2007.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас