У "Нафтогазі" обіцяють послідовний розвиток компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У "Нафтогазі" обіцяють послідовний розвиток компанії

Енергетика
88
Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" закликає своїх партнерів та інвесторів не реагувати на спекуляції окремих політичних сил щодо фінансового стану компанії. "Нафтогаз України" послідовно усуває наслідки фінансової кризи 2005-го - першої половини 2006 років і протягом поточного року поступово розчищає фінансовий баланс, зміцнюючи свої позиції як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. Про це говориться в заяві компанії.
Компанія повністю і вчасно обслуговує свої кредитні зобов'язання. Цього року "Нафтогаз України" оплатив або реструктуризував на більш вигідних умовах понад 270 мільйонів доларів. Компанія не залучала нові кредити в 2007 році.
Як відзначається в заяві, відповідно до доручення Президента України, у наступному році в компанії буде гарантовано бездефіцитний фінансовий план.
"Нафтогаз України" у своїй роботі має підтримку всіх галузей державної влади України, що сприяє досягненню поточних позитивних результатів і гарантує послідовний розвиток компанії в майбутньому", - говориться в повідомленні.
Нагадуємо, що 13 грудня старший керуючий фонду Achmor Capital Джуліс Грін і старший керуючий активами компанії Blu Bay Саймон Трейчер заявили про можливе оголошення після 31 грудня 2007 року технічного дефолту НАК "Нафтогаз України" у зв'язку з відсутністю фінансового звіту за 2006 рік.
За матеріалами:
Glavred.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас