Тайські плакальниці заробляють 120 дол. на день — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тайські плакальниці заробляють 120 дол. на день

195
На Тайвані прийнято влаштовувати пишні похорони померлим родичам. Ритуал триває від двох до чотирьох тижнів. При цьому прояв емоцій вважається поганим тоном - плачуть найняті для цього професіонали своєї справи.
Професійні плакальниці кілька днів ридають біля труни та убиваються за померлим. За день вони мають приблизно 120 доларів.
Зазвичай на похоронах працюють три-чотири плакальниці. У день поховання вони повзуть до труни з іншого приміщення. Цим зображують повернення дочок з сім'ї чоловіка до батьківського смертного ложа. Потім плакальниці простягаються біля труни і тихо скиглять.
25-річна Лю Чун-Лінь уявляє себе дочкою померлого, щоб на очах з'явилися сльози: "Я повинна почувати справжнє горе. Люди стримують свої емоції, навіть коли вмирає близька людина. Тому запрошують мене, щоб я висловила їхню скорботу".
Традиція запрошувати плакальниць відома ще з давньогрецьких часів і поширена по усьому світі. На Тайвані спеціальні служби із забезпечення плакальницями працюють із 1970 років минулого століття.
За матеріалами:
Деньги.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас