Системи збереження даних у масштабах підприємства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Системи збереження даних у масштабах підприємства

4
25 червня 2002 року на території Національного Банку України компанія System Integration провела семінар «Системи збереження даних у масштабах підприємства».
Сьогодні збереження даних здобуває величезне значення. Чи шукаєте ви способи до активізування діяльності вашої інфраструктури, чи готуєтеся до конкуренції у швидкості ведення електронного бізнесу чи просто мають намір зберігати працездатність у різних непередбачених ситуаціях, - використовуючи правильну стратегію збереження даних, ви можете досягти високих результатів.
Компанія System Integration Ltd., маючи багатий досвід роботи з упровадження передових рішень на ринку інформаційних технологій, у тому числі по впровадженню системи збереження даних, просуває рішення по Storage системах від корпорації IBM.
Учасниками семінару стали клієнти компанії, великі українські і закордонні банки, промислові компанії. Семінар проводився фахівцем з маркетингу систем збереження інформації Алесіо Батуелло, Італія. Основні теми, що були розглянуті учасниками семінару стосувалися: ефективності бізнесу і рішень по захисту даних для робочих груп і малого бізнесу; забезпечення операцій реструктуризації з консолідованою структурою; вартості володіння і керування даними усередненої конфігурації; рішень мережного збереження даних для серверів баз даних з розгорнутою файловою системою; рішень електронного бізнесу масштабу Enterprise і віртуальних сховищ даних як конкурентні переваги; безперервності бізнесу і функцій Disaster Recovery (Відновлення після катастрофи), методів складання покрокового плану.
Андрій Самогулов, начальник відділу продажів компанії System Integration, продемонстрував учасникам семінару можливості Enterprise Storage Server, розповів про досвід упровадження подібних систем компанією, зокрема, на території Національного Банку України. У завершення, Владимир Нагорнюк, завідувач сектором супроводу операційних систем ЦРП НБУ, відзначив значення даного проекту для Національного Банку, що став першим етапом побудови принципово нової системи збереження даних головного банку країни.
Інформація про компанію:
System Integration
System Integration працює на ринку України з 1994 року. На сьогоднішній день компанія є відомим в Україні системним інтегратором. Наші партнери – світові лідери! Корпорація IBM, Lotus Development,Cisco, Tivoli, SAP і др.
C 1995 р. SI неодноразово присуджувалося звання кращого бізнесу-партнера по різних продуктах IBM в Україні.
Наші клієнти – найбільші українські і закордонні банки, промислові, аудиторські й інші компанії.
Напрямки діяльності компанії –
Системний аналіз існуючих інформаційних систем, з метою визначення їхньої відповідності бізнесам-процесам і задачам вашої компанії;
Розробка і проектування інформаційних систем, включаючи апаратне, програмне, комунікаційне забезпечення, при повному дотриманні усіх установлених стандартів, пропонованих до інформаційної і технічної безпеки з обліком масштабності в майбутньому;
Постачання устаткування і програмного забезпечення необхідного для реалізації розробленого проекту;
Монтаж, налагодження і введення в експлуатацію інформаційних систем, сертифікація по стандартах виробників і контролюючих державних органів;
Навчання фахівців, у тому числі завдяки організації системи підвищення кваліфікації співробітників без відриву від виробництва.
Більш докладну інформацію про компанію можна одержати на сайті.
IBM Enterprise Storage Server.
Основні достоїнства
Забезпечує чудову колективну пам'ять для серверів під керуванням UNIX**,Windows NT**, Windows** 2000, Novell NetWare**, а також серверів AS/400* і S/390*. Забезпечує високу продуктивність завдяки двом могутнім 4-процесорної RISC SMP системам, великому кэшу і використанню дисків SSA. Підтримує стандартні і найсучасніші засоби копіювання, включаючи FlashCopy*, Peer-to-Peer Remote Copy і Extended Remote Copy, що забезпечують швидке резервне копіювання і відновлення.
Високі показники готовності
для критичних ділових додатків за рахунок надмірності апаратних засобів і дискових масивів RAID 5.
Високі швидкості обміну
даними із серверами через інтерфейси Fibre Channel, UltraSCSI, ESCON* і FICON. Більш висока продуктивність адміністрування за рахунок централізації керування системою і підтримки єдиного користувальницького інтерфейсу на основі браузера Web.
Надає компаніям з
численними різнорідними серверами можливість масштабності дискової пам'яті до 22 ТВ при збереженні відмінної продуктивності.
Колективна пам'ять для всіх
основних типів серверів IBM Enterprise Storage Server* являє собою друге покоління систем дискової пам'яті архітектури Seascape*, що забезпечує ведучі в галузі показники готовності, продуктивності, керованості і масштабності. До Enterprise Storage Server можна одночасно підключати практично будь-які типи серверів — включаючи S/390, Windows NT, Windows 2000, Novell NetWare, AS/400 і багато типів серверів UNIX. У результаті Enterprise Storage Server ідеально підходить для організацій зі швидко зростаючим обсягом операцій електронного бізнесу, що обробляються декількома різнорідними серверами.
Масштабність для швидко
зростаючих середовищ IBM Enterprise Storage Server спеціально розроблений для електронного бізнесу й інших додатків з непередбаченими потребами в розширенні. Цей сервер забезпечує безпрецедентну масштабність (до 11 ТВ) при збереженні чудової продуктивності. Дискові нагромаджувачі для сервера IBM Enterprise Storage Server поставляються як інтегровані комплекти по восьми нагромаджувачів. Ємність нагромаджувачів може складати 18 GB чи 36 GB, 72 GB. Базова стійка сервера може містити в собі максимум 16 комплектів по восьми нагромаджувачів, що при використанні дисків ємністю 36 GB забезпечує загальну ємність близько 3.4 TB. Додаткова стійка розширення має такі ж розміри, що і базова стійка, і може містити в собі в два рази більше комплектів по восьми нагромаджувачів — усього до 256 нагромаджувачів — що дозволяє одержати максимальну ємність дискової пам'яті більш ніж 22.4ТВ.
За матеріалами:
System Integration
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас