У Донецькій обл. в 2008 р. Мінвуглепром планує виконати роботи по ліквідації на 16 підприємствах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Донецькій обл. в 2008 р. Мінвуглепром планує виконати роботи по ліквідації на 16 підприємствах

Енергетика
237
Проектом програми Мінвуглепрому на 2008 р. в Донецькій обл. заплановано виконати роботи в об'ємі проектів ліквідації на 16 підприємствах. Такі дані представлені сьогодні прес-службою облдержадміністрації. Йдеться про 14 шахт: "Донецька", "Панфіловська", "Заперевальна № 2", "Бутовка Донецька", "Селідовська", "Центральна" № 10 "біс", "Ремовська", "Рассипнянська", "Річкова", "Фомінська", "Зуєвська", "Житомирська", "Радянська" і 2 ЦОФ: "Сердітянська" і ЦОФ "Снежнянська".
Станом 1 листопада ц.р. на ліквідацію передано 58 гірських підприємства Донецької обл. (56 шахт і 2 збагачувальних фабрики). У 2007 р. прийняті на баланс основні фонди двох ліквідованих шахт "Житомирська" і "Нова".
Наказами органів управління майном затверджені акти державних приймальних комісій про завершення об'ємів робіт і заходів щодо ліквідації наступних шахт: "Заперевальна № 1", ім. газети "Правда", "Мушкетовська", ім. Поченкова і ш/у "Торезське № 2". Крім того, завершена повна ліквідація і підписані акти Держкомісії по шахтах "Торезська № 43" і "Донецька". По шахті " Красный Октябрь" завершена повна ліквідація, акт Держкомісії знаходиться у стадії підписання.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас